Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY)

Prijem vozila bez zakazivanja

Dekarbonizacija Cena već od: 49 €

Pozovite odmah
Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY)

Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY)

H2E® Dekarbonizacija Motora Suzuki SX4 (EY, GY, JY) čisti od naslaga gareži: komoru za sagorevanje, kompresioni deo glave motora, čelo klipa, vrhove dizni u cilindru, vrhove grejača u cilindru, vrhove svećica u cilindru, siceve izduvnih ventila, telo i glavu izduvnih ventila, izduvnu granu, EGR ventil, varijabilnu geometriju turbine, izduvne lopatice turbine, rasteretni ventil turbine, katalizator, DPF filter, vrhove temperaturnih senzora DPF-a i vrhove lamda sondi!

Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY)
Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY)
Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY) CeneDekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY) Cene

Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY) Cena

Naslage ugljenika se stvaraju u svakom motoru SUS i vremenom počinju nepovoljno da utiču na rad samog motora, što se ogleda u slabljenju performansi, trzajima prilikom dodavanja gasa, smanjenju kompresije, lošijem sagorevanju goriva, povećanoj potrošnji i na kraju, dovodi do otkazivanja skupih delova motorne grupe. Te naslage se stvaraju tokom rada benzinskog i dizel motora kako u samoj kompresionoj komori (klipovima, ventilima, sedištima ventila) tako i u periferijama poput EGR ventila, katalizatora, DPF-a. Naslage ugljenika nisu samo problem kod starih motora, novije generacije motora još su osetljivije na nepravilnu izmenu radne materije (vazduh, gorivo i izduvni gasovi) koja je posledica gradske vožnje, pothlađenog motora i promene stepena prenosa na nižim brojevima obrtaja radi uštede goriva. Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY) sprečava stvaranje naslaga ugljenika i produžuje radni vek motora.

Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY) Cene

Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY) Delovi

Dekarbonizacija Suzuki SX4 (EY, GY, JY) Cena

Pravilan postupak H2E® Dekarbonizacije Suzuki SX4 (EY, GY, JY) nikako ne može biti štetan za motor. H2E® Dekarbonizacija može samo da produži radni vek motora sa unutrašnjim sagorevanjem, kao i da preventivno utiče kod novijih motora na zadržavanje fabričkih specifikacija tokom vremena eksploatacije vozila, što bi se reklo da motor nakon nekoliko stotina hiljada kilometara bude kao nov, a sve to zahvaljujući preventivnom vršenju H2E® Dekarbonizacije na svakih 10-30.000km čime motor biva zaštićen od prekomernog nakupljanja gareži, čađi i naslaga ugljenika i samim time mu se produžava radni vek u zagarantovanim proizvođačkim specifikacijama.

Kontakt

Nalazimo se na idealnoj lokaciji, na samo nekoliko minuta vožnje iz skoro svakog dela Beograda.